Wednesday, 9 November 2011

Seksualiti Merdeka??

Sekarang ni kecoh pasal SEKSUALITI MERDEKA yang dianjurkan si Ambiga 2...and Marina Mahathir?Astaghfirullah~~ They said that its not a free sex party...yes..but please respect the sensitivity of others as u live in muslim country... and for those people that claimed there are MUSLIM but still be a part of this programme,dont u remember Nabi Luth A.S story(kisah Kaum Sodom)? ALLAH memang suruh kita bela nasib orang yang teraniaya...tp adakah diorang ni teraniaya?mungkin diorang tersalah arah,tersilap langkah...lebih baik kita bawak diorang balik ke jalan yg LuRUS dari terpekik terlolong nak bela hak diorang lah konon...

They said :  Kami percaya bahawa setiap orang di Malaysia berhak untuk bebas dari diskriminasi, keganasan ataupun gangguan hanya kerana orientasi seksual dan identiti jantina mereka. Kami percaya bahawa kita semua berhak untuk bertanggungjawab terhadap tubuh kita sendiri. "

Aloooo MakCik!!!! kalo da tau kita semua berhak bertanggungjawab kat tubuh sendiri kenapa nak sibuk2 pasal diorang ni??badan diorang bukan badan kau pon sebok nak bela nasib diorang...! Pernah ke golongan Lesbian,Gay,Transeksual and Bisexual ni kena hukuman gantung kt Malaysia ni?Pernah ke diorang xdapat kerja,xdapat makan,xdapat pakai?ramai yang berkerjaya,berduit,berjaya and macam2 ber la....so what's the problem? TOLONG JAGA SENSITIVITY KAMI SEBAGAI ORANG ISLAM..bukan islam je agama lain pun xsuka benda ni... Bersyukurlah dapat hidup kt Malaysia ni...jgn porak perandakn negara ni.... FOR THE MUSLIM WHO ARE INVOLVED,READ THIS :

sURAH AL-ANKABUT(28)
dan (ingatlah) ketika Luth berkata pepada kaumnya: "Sesungguhnya kamu benar-benar mengerjakan perbuatan yang Amat keji yang belum pernah dikerjakan oleh seorangpun dari umat-umat sebelum kamu".

Hadits riwayat Ibn Abbas : “Siapa saja yang engkau dapatkan mengerjakan perbuatan homoseksual maka bunuhlah kedua pelakunya”.






Jangan Gadaikan Agama,Keamanan dan Kebebasan Untuk Kepentingan Sendiri


*sue rais*




Share

No comments:

Post a Comment