Sunday, 5 April 2015

Pervert?Otak kuning?

Assalamualaikum.

Tak sedar dah masuk bulan April untuk 2015 ni. Makin cepat masa berlalu. Tajuk kat atas ni maybe buat sesetengah dari kita melenting,tapi itu lah realiti. Baru-baru ni keluar post dekat facebook pasal perkahwinan syarifah sakinah, tergerak nak tengok komen, majoriti yang komen semua bunyinya:
"malam ni ada yang pecah lah,kalau virgin lagi..huhu"
"habislah husband sakinah...dia ni buas..."
"malam ni katil goyang lah"

APA JADAHNYA WOI?yang komen pon ada jugak perempuan. Memang bila ada yang bernikah,itu je ke kat fikiran korang?pervert sangat ke pemikiran bangsa kita ni? Itu belum masuk kes officemate2 yang dah kahwin bergurau lucah setiap khamis. Please lah, behave sikit...tau dah halal,tapi bukan tiket nak cerita hal dalam kain kat orang lain. Simpan-simpan lah pervert korang tu untuk diri sendiri dan suami/isteri. 😒

Share

No comments:

Post a Comment